Declareren doe je zó

PetSecur vindt het belangrijk dat declareren eenvoudig is. Daarom zetten we de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij. We nodigen u uit om ook de uitgebreide polisvoorwaarden te bekijken, zodat u helemaal op de hoogte bent.

Door duidelijke afspraken met elkaar te maken, voorkomen we dat we onterechte behandelingen vergoeden – zodat we allemaal profijt hebben van een optimale dekking voor een scherpe premie.

Declareren

puppy-verzekering

Vragen over declareren

Declareren

Het is voor ons helaas niet mogelijk om rekeningen vooruit te betalen. We doen ons uiterste best om declaraties snel te beoordelen en dut lukt ons ook. Eventueel kun je aan je dierenarts een uitstel van betaling aanvragen zodat je voor betaling het geld van ons al hebt ontvangen. Declaraties boven € 500 behandelen we zelfs met voorrang.

Category: Declareren

We vergoeden rekeningen die maximaal 3 maanden oud zijn.

Category: Declareren

Je kunt de rekening van de dierenarts via het formulier op declareren indienen. Veel dierenartsen kunnen de rekening (digitaal) naar je e-mailadres sturen.

Heb je een papieren factuur gekregen? Scan deze dan of maak er een foto van. De scan of foto upload je gemakkelijk in het formulier. Let er wel op dat de factuur op de afbeelding goed leesbaar is.

Category: Declareren

Nee, we kunnen alleen declaraties accepteren als een dier gechipt is. Zorg er dus voor dat je huisdier een identificatiechip heeft.

Category: Declareren

Direct wanneer je een declaraties bij ons indient ontvang je hier een bevestiging van en gaan we er onmiddellijk mee aan de slag. Daarom kunnen we declaraties altijd spoedig aan je uitkeren. Declaraties boven € 500 behandelen we zelfs met voorrang en kunnen dus snel uitgekeerd worden.

Category: Declareren

Load More

Declaratie indienen