Declareren doe je zó

PetSecur vindt het belangrijk dat declareren eenvoudig is. Daarom zetten we de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij. We nodigen u uit om ook de uitgebreide polisvoorwaarden te bekijken, zodat u helemaal op de hoogte bent.

Door duidelijke afspraken met elkaar te maken, voorkomen we dat we onterechte behandelingen vergoeden – zodat we allemaal profijt hebben van een optimale dekking voor een scherpe premie.

Declareren

vrouw-hond

Vragen over declareren

Declareren

Het is voor ons helaas niet mogelijk om rekeningen vooruit te betalen. We streven ernaar om declaraties binnen 2 weken aan je uit te betalen. Eventueel kun je aan je dierenarts een uitstel van betaling aanvragen zodat je voor betaling het geld van ons al hebt ontvangen. Declaraties boven € 500 behandelen we met voorrang en zullen we in bijna alle gevallen binnen een week uitbetalen.

Category: Declareren

We vergoeden rekeningen die maximaal 3 maanden oud zijn.

Category: Declareren

Je kunt de rekening van de dierenarts via het formulier op declareren indienen. Veel dierenartsen kunnen de rekening (digitaal) naar je e-mailadres sturen.

Heb je een papieren factuur gekregen? Scan deze dan of maak er een foto van. De scan of foto upload je gemakkelijk in het formulier. Let er wel op dat de factuur op de afbeelding goed leesbaar is.

Category: Declareren

Nee, we kunnen alleen declaraties accepteren als een dier gechipt is. Zorg er dus voor dat je huisdier een identificatiechip heeft.

Category: Declareren

We streven ernaar om declaraties binnen 2 weken aan je uit te betalen. Declaraties boven € 500 behandelen we met voorrang en zullen we in bijna alle gevallen binnen een week uitbetalen.

Voor vragen over je ingediende declaraties kun je mailen naar info@petsecur.nl.

Category: Declareren

Load More

Declaratie indienen