fbpx

Welkom Dierenarts,

Net als u zetten wij dagelijks onze kennis en kunde in voor mens en dier. Dat doen onze dierenartsen, maar ook de bestuursleden en medewerkers van PetSecur.

Stijgende kosten

De diergeneeskundige zorg in ons land is bezig aan een behoorlijke professionalisering. Maar voor sommige baasjes zijn de kosten die daarmee gepaard gaan te hoog.We horen steeds vaker dat huisdierenbezitters de factuur maar moeilijk kunnen opbrengen, of geen geld hebben om de juiste diagnostiek uit te laten voeren. Dat is een zorgelijke situatie waar we gelukkig iets aan kunnen doen.

PetSecur

PetSecur biedt zorgverzekeringen voor honden en katten. Wij zijn een coöperatie met leden, die inspraak hebben. Uniek in Nederland. Zo houden we de premies laag, en kennen wij de hoogste uitkering van Nederland, tot wel € 6.000 per jaar.

Belangrijke rol

In landen om ons heen is het vaak al gebruikelijk om mensen te informeren over het belang van een goede zorgverzekering voor huisdieren. Zo zijn huisdieren en hun baasjes altijd verzekerd van de juiste diagnostiek en de beste zorg. Mede hierdoor kunt u uw vak naar behoren blijven uitvoeren, zonder financiële restricties van cliënten. Men zal eerder in staat zijn om de rekening te kunnen betalen en het zal de professionalisering van de diergeneeskunde zeker ten goede komen.

Bijzonder aanbod

Speciaal voor dierenartsen hebben we een korting samengesteld die kan worden aangeboden aan de cliënten van uw praktijk. U mag uw cliënten een speciale kortingscode meegeven, waarmee ze 5% korting krijgen op hun jaarpremie.
Daarbovenop mag u cliënten met pups en kittens gratis preventieve zorg aanbieden. Ook als men zich pas na dit consult, voor bijvoorbeeld vaccinaties, bij ons inschrijft zullen we deze kosten namelijk vergoeden.
Tijdens een eerste bezoek kunt u nieuwe cliënten dus een aanbod doen wat hen direct geld bespaard.

Wij waarderen het zeer als u ons wilt noemen als mogelijke verzekeraar bij uw cliënten.

Beste verzekeraar voor uw cliënten

PetSecur is de beste verzekeraar voor uw cliënten. We bieden de hoogste uitkering en breedste dekking van Nederland tegen een scherpe premie.

Als kleinschalige verzekeraar, specifiek opgericht voor huisdieren, zijn we benaderbaar en aanspreekbaar.

Aanbieding

Omdat mensen dol zijn op korting hebben we een aanbieding speciaal voor uw cliënten. De kortingscode die u mag meegeven geeft recht op 5% korting op de jaarpremie van het gekozen pakket.
Daarbovenop hebben we voor pups en kittens een nog scherper aanbod. Het eerste jaar is preventieve zorg met een maximum van €60,- gratis meeverzekerd.

Kortingscode

Om gebruik te maken van de 5% korting en het gratis meeverzekeren van preventieve zorg voor het eerste jaar, kunnen uw cliënten een unieke kortingscode gebruiken. Neem contact op met ons voor meer informatie over de samenwerking en de kortingscode.

Promotiemateriaal bestellen

Via dit formulier kunt u nieuw promotiemateriaal bestellen.


    Selecteer het pakket dat u wilt ontvangen, dit wordt zo spoedig mogelijk verzonden.    PetSecur heeft de door u verstrekte contactgegevens nodig om uw bestelling te leveren. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met uw gegevens.