Welkom dierenarts

Wat leuk dat jij als dierenarts ook het belang van een goede zorgverzekering voor honden en katten ziet. PetSecur is er voor de baasjes en de dieren. Op deze pagina staat nogmaals het belang van verzekeren voor zowel baasje, dier en dierenarts.

Voordelen verzekering

  • De hoogste uitkering van Nederland
  • Direct verzekerd, zonder wachttijd
  • Preventieve zorg gratis meeverzekerd

 

We bieden een zorgverzekering voor honden en katten, maar zien ook altijd de mens achter de premie. Geregeld geven we onze leden tips en trucs om de gezondheid van hun dier positief te beïnvloeden. We horen namelijk helaas te vaak dat baasjes benodigde zorg (zoals een operatie) niet laten uitvoeren vanwege de kosten. Dat is niet in het belang van het dier en dat willen we absoluut voorkomen.

Geef 5% korting per maand voor het gehele eerste jaar!

Bewustwording

Dat begint met bewustwording zodra baasjes een dier nemen. Kosten horen er vroeg of laat bij en met goed advies kan men daar op voorbereid worden.

We weten zeker dat jij als dierenarts daar een belangrijke rol in speelt. Om die reden willen we ervoor zorgen dat je al in het vroegste stadium de voordelen van een goede verzekering kunt benoemen en ons kunt aanbevelen. Op die manier verlagen we de drempel van een bezoek aan de dierenarts en zal het dier eerder de professionele zorg krijgen die nodig is.

Zichtbaarheid en belangrijke rol

Dat begint met zichtbaarheid dus stellen we een promotiemateriaal beschikbaar om in de praktijk onze naam en toegevoegde waarde in beeld te brengen. Dat kan namelijk het begin zijn van een gesprek over een verzekering. Als dierenarts ben je expert en is de kans dat een baasje een zorgverzekering overweegt eenmaal groter als jij het belang ervan kunt benadrukken.

 

Promotiemateriaal bestellen

Via dit formulier kun je nieuw promotiemateriaal bestellen. Of wanneer er specifieke materialen op zijn kun je dat ook los nabestellen.


    Selecteer het pakket dat jij wil ontvangen, deze wordt zo spoedig mogelijk verzonden.    PetSecur heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om jouw bestelling te leveren. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw gegevens, hoe je jouw communicatie voorkeuren kunt beheren, onze privacy praktijken en hoe we ons inzetten om jouw privacy te beschermen en respecteren.