Ervaringen hondenverzekering

PetSecur is er voor alle baasjes. Samen staan we borg voor elkaar en houden we de premie laag. Zo heb je altijd plezier met je huisdier. Kies voor de goedkoopste dierenverzekering met PetSecur.

 • De hoogste uitkering van Nederland
 • Geen wachttijd, snel verzekerd
 • Een gerust gevoel, dag in dag uit
 • Ervaringen hondenverzekering

  Wil jij dé beste hondenverzekering voor je hond? We delen graag de ervaringen van hondenverzekeringen met je. Zo helpen wij je een handje verder om de beste hondenverzekering te vinden!

  Ervaringen hondenverzekering bij PetSecur

  Een hondenverzekering bij PetSecur? Goed idee! Naast PetSecur vind je natuurlijk talloze andere aanbieders voor een hondenverzekering. Het vergelijken van een hondenverzekering is dan ook belangrijk wanneer je er voor kiest om een verzekering voor je hond aan te schaffen. We helpen je graag een handje verder!

  Een hondenverzekering bij PetSecur

  De zorgkosten voor je hond kunnen hoog oplopen. Dit gebeurt vaak onverwachts. Het is daarom dan ook verstandig om hier goed op voorbereid te zijn en te kijken naar een hondenverzekering.

  Bij PetSecur hebben we een hondenverzekering voor zowel de dieren als de baasjes. Want naast de beste zorg voor jouw hond, willen wij de verzekering ook voor de baasjes goed houden. Dit doen wij door lage premies en een complete dekking.

  ‘’ Geen gedoe, bij PetSecur zorgen we voor meer plezier met je dier. ‘’

  Jouw hond is een deel van je gezin. Ook voor jezelf wil je de beste zorgverzekering kiezen. Bij PetSecur helpen wij je graag verder om de beste verzekering voor jouw hond te kiezen. Je kunt alvast gemakkelijk je premie berekenen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

  Verzekerd op vakantie

  Met een huisdierenverzekering van PetSecur is jouw huisdier áltijd verzekerd als je op vakantie gaat tegen werelddekking!

  • Volledige werelddekking
  • Áltijd verzekerd
  • Gerust op vakantie

  Castratie/sterilisatie

  Bij een aanvullende verzekering van PetSecur ben je altijd gratis verzekerd voor castratie en sterilisatie van jouw kat of hond!

  • De beste zorg voor jouw huisdier
  • Hoogste uitkering van NL
  • Gratis bij aanvullend pakket

  Gratis advies

  Ambassadeur Piet Hellemans deelt graag zijn adviezen voor de beste verzorging van jouw huisdier.

  • Maandelijkse kennis blog
  • Gratis gezondheidscheck
  • Kans op een gratis consult

  Dierenverzekering ervaringen bij PetSecur

  Bij PetSecur hebben wij, samen met veel baasjes, al veel verzekeringen kunnen afsluiten voor de liefste honden en katten. We helpen je dan ook graag met de keuze voor jouw huisdier.

  Twijfel je nog om een dierenverzekering bij PetSecur af te sluiten? Laat je overtuigen door onze enthousiaste klanten. We delen de dierenverzekering ervaringen van onze klanten graag met jou!

  De beste verzekering voor jouw hond

  Dé hondenverzekering. Samen met alle baasjes staan we borg voor elkaar, zo houden we de premie laag. PetSecur is een veilige én goede keuze voor de verkering van jouw hond!

  Voordelen van PetSecur:

  • De hoogste uitkering van Nederland
  • Geen wachttijd, snel verzekerd
  • Een gerust gevoel, dag in dag uit

  Bereken nu jouw premie of snuffel alvast tussen onze verschillende pakketten. Zo stel je zelf jouw perfecte hondenverzekering samen!

  Hondenverzekering ervaringen bij PetSecur

  Bij PetSecur hebben wij, samen met veel baasjes, al veel verzekeringen kunnen afsluiten voor diverse honden. We helpen je graag met de keuze voor jouw hond.

  Twijfel je nog om een hondenverzekering bij PetSecur af te sluiten? Laat je overtuigen door onze enthousiaste klanten. We delen de hondenverzekering ervaringen van onze klanten graag met jou!

  Baasjes die jou zijn voorgegaan:

  Katja van Kooy
  Katja van Kooy
  21/02/2023
  Hele fijne dierenverzekering, proberen altijd zsm antwoord op je declaratie te geven.
  Antwan Vierdag
  Antwan Vierdag
  21/02/2023
  Hele goede verzekering af kunnen sluiten voor een eerlijke prijs. De hulp aan de telefoon is ook fijn. Declaratie duurde iets langer door een opgelopen achterstand maar verder prima. Heel netjes en goed te woord gestaan. Daardoor een goed gevoel bij de verzekering die we niet meer te vaak hopen nodig te hebben.
  Judith Middelburg-van Duijn
  Judith Middelburg-van Duijn
  20/02/2023
  Prima verzekering voor onze hond. Declaraties worden snel afgehandeld
  Hannah Fisher
  Hannah Fisher
  20/02/2023
  So convenient and easy to report claims everything is listed out and communicated perfectly! honestly saved us so much money since we got kittens and needed to get everything done for them....not cheap for a student thank god for insurance.
  Esmee Hoek
  Esmee Hoek
  20/02/2023
  Makkelijk en redelijk snel in afhandeling, ik was een dekking vergeten en die kon ik met terugwerkende kracht nog krijgen super fijn
  Tom Koers
  Tom Koers
  16/02/2023
  Goede verzekering die duidelijk is in wat er vergoed wordt en ook alles snel afhandelt. Ik raad iedereen deze verzekering aan.
  Miranda FE
  Miranda FE
  16/02/2023
  Service is snel en correct.