Dierenverzekering ervaringen

PetSecur is er voor alle baasjes. Samen staan we borg voor elkaar en houden we de premie laag. Zo heb je altijd plezier met je huisdier. Kies voor de goedkoopste dierenverzekering met PetSecur.

 • De hoogste uitkering van Nederland
 • Geen wachttijd, snel verzekerd
 • Een gerust gevoel, dag in dag uit
 • Dierenverzekering ervaringen

  Jouw dierenverzekering bij PetSecur? Daar doe je goed aan! Er bestaan natuurlijk diverse aanbieders van dierenverzekering. Daarom is het ook normaal en vooral belangrijk dat je de verschillende verzekeringen vergelijkt. Elk dier heeft dan ook zijn eigen zorg. Maatwerk zorg noemen we dat ook wel!

  Dierenverzekering bij PetSecur

  PetSecur is een huisdierenverzekering voor baasjes. Want naast de beste zorg voor jouw huisdier, willen wij de verzekering ook voor de baasjes leuk houden. Dit doen wij door lage premies en een complete dekking. Geen gedoe, bij PetSecur zorgen we voor meer plezier met je dier.

  ‘’ Samen verzekerd van plezier. ‘’

  Jouw huisdier is namelijk als een deel van jezelf. Zo zou je ook voor jezelf de beste zorgverzekering kiezen. Bij PetSecur helpen wij je graag verder om de beste dierenverzekering voor jouw hond of kat te kiezen. Je kunt alvast gemakkelijk je premie berekenen. Zo weet je wat je te wachten staat!

  Verzekerd op vakantie

  Met een huisdierenverzekering van PetSecur is jouw huisdier áltijd verzekerd als je op vakantie gaat tegen werelddekking!

  • Volledige werelddekking
  • Áltijd verzekerd
  • Gerust op vakantie

  Castratie/sterilisatie

  Bij een aanvullende verzekering van PetSecur ben je altijd gratis verzekerd voor castratie en sterilisatie van jouw kat of hond!

  • De beste zorg voor jouw huisdier
  • Hoogste uitkering van NL
  • Gratis bij aanvullend pakket

  Gratis advies

  Ambassadeur Piet Hellemans deelt graag zijn adviezen voor de beste verzorging van jouw huisdier.

  • Maandelijkse kennis blog
  • Gratis gezondheidscheck
  • Kans op een gratis consult

  Dierenverzekering ervaringen bij PetSecur

  Bij PetSecur hebben wij, samen met veel baasjes, al veel verzekeringen kunnen afsluiten voor de liefste honden en katten. We helpen je dan ook graag met de keuze voor jouw huisdier.

  Twijfel je nog om een dierenverzekering bij PetSecur af te sluiten? Laat je overtuigen door onze enthousiaste klanten. We delen de dierenverzekering ervaringen van onze klanten graag met jou!

  Baasjes die jou zijn voorgegaan:

  Katja van Kooy
  Katja van Kooy
  21/02/2023
  Hele fijne dierenverzekering, proberen altijd zsm antwoord op je declaratie te geven.
  Antwan Vierdag
  Antwan Vierdag
  21/02/2023
  Hele goede verzekering af kunnen sluiten voor een eerlijke prijs. De hulp aan de telefoon is ook fijn. Declaratie duurde iets langer door een opgelopen achterstand maar verder prima. Heel netjes en goed te woord gestaan. Daardoor een goed gevoel bij de verzekering die we niet meer te vaak hopen nodig te hebben.
  Judith Middelburg-van Duijn
  Judith Middelburg-van Duijn
  20/02/2023
  Prima verzekering voor onze hond. Declaraties worden snel afgehandeld
  Hannah Fisher
  Hannah Fisher
  20/02/2023
  So convenient and easy to report claims everything is listed out and communicated perfectly! honestly saved us so much money since we got kittens and needed to get everything done for them....not cheap for a student thank god for insurance.
  Esmee Hoek
  Esmee Hoek
  20/02/2023
  Makkelijk en redelijk snel in afhandeling, ik was een dekking vergeten en die kon ik met terugwerkende kracht nog krijgen super fijn
  Tom Koers
  Tom Koers
  16/02/2023
  Goede verzekering die duidelijk is in wat er vergoed wordt en ook alles snel afhandelt. Ik raad iedereen deze verzekering aan.
  Miranda FE
  Miranda FE
  16/02/2023
  Service is snel en correct.

  De beste verzekering voor jouw huisdier

  Dé huisdierenverzekering voor baasjes. Samen staan we borg voor elkaar en houden we de premie laag. Daarom is PetSecur een veilige én goede keuze voor de verkering van jouw huisdier.

  Voordelen van een dierenverzekering bij PetSecur:

  • De hoogste uitkering van Nederland
  • Geen wachttijd, snel verzekerd
  • Een gerust gevoel, dag in dag uit

  Bereken nu jouw premie of snuffel alvast tussen onze verschillende pakketten. Zo stel je zelf de ideale verzekering voor jouw huisdier samen!