Bereken hier het voordeel voor uw huisdier

Wat je ziet, is wat je krijgt

PetSecur is een frisse, jonge organisatie in de verzekeringswereld, opgericht vanuit onze gedeelde liefde voor honden en katten. In gesprekken met dierenartsen horen we steeds vaker verhalen over dieren die niet de juiste medische zorg krijgen omdat hun eigenaar de rekening van de dierenarts niet kan betalen. Verschrikkelijk om te horen dat dieren – die nog jaren een mooi leven hadden kunnen hebben – daarom zijn ingeslapen. Daar willen we wat aan doen.

We hebben een speciale vereniging opgericht, een Onderlinge Waarborgmaatschappij U.A. Daarin kunnen we zoveel mogelijk honden en katten toegang bieden tot de juiste medische behandeling. Met veel zorg en in overleg met dierenartsen hebben we de verschillende verzekeringspakketten samengesteld, zodat u binnen uw budget goed verzekerd kunt zijn. Fantastisch nieuws voor de dieren én hun eigenaren.

We staan voor heldere communicatie en openheid over wat wel en wat niet is verzekerd. Door de kosten zoveel mogelijk te beperken, bieden we gedegen pakketten voor een correcte prijs. We doen wat we beloven. Dat is PetSecur!

Klantenservice

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn hebben we natuurlijk onze eigen klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via klantenservice@petsecur.nl.

We beschikken over erg gemotiveerde servicemedewerkers die zich inzetten om jou zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ook kunnen ze informatie geven over al onze verzekeringsproducten.

Klachten

Als je een klacht hebt kun je deze melden via klacht@petsecur.nl

We zullen er alles aan doen om te zorgen dat je weer tevreden bent.

Schade melden

Je kunt de rekening van de dierenarts naar ons e-mailen. Veel dierenartsen kunnen je de rekening digitaal sturen naar je e-mailadres. Deze e-mail, maat de factuur als bijlage stuur je dan naar ons door.
Heb je een papieren factuur gekregen, scan deze dan. Of maak er een foto van. En stuur deze als bijlage mee in de e-mail die je naar ons stuurt.
Het e-mail adres voor declaraties is declaratie@petsecur.nl

Postadres
Papieren inschrijfformulieren kun je sturen naar:

Onderlinge Waarborgmaatschappij U.A. PetSecur
T.a.v. Ledenadministratie
Postbus 5
1243 ZG ‘s-Graveland

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.