fbpx

Een cadeau van Pettadore

Pettadore vereenvoudigd de verzorging van jouw huisdieren zodat jij nog meer tijd overhoudt om ze de aandacht te geven. Elke dag zorgen zij voor een transformatie van complexe gezondheid naar een eenvoudige oplossing welke ze graag delen!

Een maand gratis verzekerd

Huisdieren kosten natuurlijk geld. Niet alleen in verzorging en voeding, maar ook kosten voor de dierenarts. Dan is een verzekering wel zo handig om onverwachte zorgkosten te dekken.

In samenwerking met PetSecur geeft Pettadore jou een maand gratis verzekering en daarmee een extra service in de vorm van zekerheid.

 

Claim jouw maand gratis

Korting op je jaarpremie

Meteen een verzekering afsluiten om altijd verzekerd te zijn van de beste zorg? Dat kan ook. Je stelt je pakket helemaal samen naar jou wens. Zo kies jij zelf de dekking en de aanvullende pakketten.

Ook bij het afsluiten van een jaarverzekering helpt Pettadore jou graag op weg, claim nu jouw 5% korting per maand op het gehele eerste jaar.

 

Claim jouw korting

 

Spelregels maand gratis

  • Bij het indienen van een claim tijdens de gratis periode van één maand, wordt de maand gratis verzekering automatisch omgezet naar een verzekeringsovereenkomst met een looptijd van 12 maanden.
  • De kat of hond is gezond, heeft geen klachten, geen chronische aandoeningen, geen operatie gehad en volgt geen dieet.
  • De maand gratis kan je bij PetSecur claimen op basis van een gezondheidsverklaring van een dierenarts.
  • De maand gratis verzekering kan alleen weggeven worden aan particulieren woonachtig in Nederland.
  • De maand gratis verzekering kan niet aan uzelf weggegeven worden.
  • De aanvraag voor de maand gratis verzekering en omzetting naar een definitieve verzekeringsovereenkomst is onder voorbehoud van acceptatie door PetSecur.
  • Bij het afsluiten van een verzekering met castratie/sterilisatie is de verzekeringstermijn 60 maanden.
  • Wij accepteren bij deze aanvraag honden en katten tot een leeftijd van 7 jaar.