fbpx

Speciaal voor catteries

Vanaf het moment dat kittens geboren worden, de eerste zorg en de overdracht aan de nieuwe baasjes is het belangrijk dat we goed zorgen voor de kleintjes. Uit ervaring weten we dat baasjes wel eens twijfelen of ze een verzekering voor hun dier moeten afsluiten. Wij weten dat dit wel een verstandige keuze is.

Er kunnen namelijk altijd situaties ontstaan waarbij de hulp van een dierenarts nodig is en dan wil je niet bezig zijn met de kosten. Dan is de juiste zorg het belangrijkste. Om die twijfel weg te nemen biedt PetSecur fokkers de mogelijkheid om de dieren voor het eerste jaar te verzekeren en de verzekering over te dragen aan de nieuwe baasjes.

Voordelen voor fokker

 

 • Kittens verzekerd overdragen

Op deze manier voorkom je eventuele discussies en weet je dat jouw dieren ook bij hun nieuwe baasje de beste zorg krijgen.

 

 • Extra service

Met de verzekering zorg je ervoor dat je onderscheidend bent ten opzichte van andere fokkers die dat niet aanbieden. Je ontzorgt de baasjes met de vergelijking van diverse verzekeraars.

Voordelen nieuwe baasjes

 

 • Eerste jaar verzekerd van goede zorg

Vanaf het moment dat de nieuwe baasjes de kitten mee naar huis nemen is het dier gelijk voor het eerste jaar verzekerd bij PetSecur.

 

 • Controle door dierenarts

Om de dieren te verzekeren moeten ze voldoen aan een gezondheidscontrole door een dierenarts. Dus je weet als baasje zeker dat je dier al goed bekeken is.

 

 • Eerste gezondheidscheck inclusief preventieve zorg

We vergoeden ook preventieve zorg, zoals vaccinaties, ontwormingsmiddel en onvlooien bij een huisdierenverzekering.

Overdracht naar nieuwe baasjes

Het eerste jaar betaal jij als fokker zelf de factuur voor de verzekeringspremie, inclusief eenmalige poliskosten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze jaarpremie door te berekenen aan de nieuwe baasjes. Zoals bij alle verzekeringen gaat de dekking pas in zodra de volledige premie is voldaan. Zolang PetSecur de premie niet heeft ontvangen, is er geen dekking voor de kitten.
Gebruik formulier

Zodra de kitten wordt opgehaald moet er een overdrachtsformulier worden ingediend. Dat is het moment waarop de kitten officieel naar het nieuwe baasje mee gaat. Op dit formulier staat de verklaring dat de jaarpremie is voldaan en staan de gegevens van het nieuwe baasje. Op die manier weten we zeker dat het declaratieproces soepel verloopt en de uitkering van zorgkosten aan de juiste persoon gebeurt.

Stappenplan premie berekenen en aanvragen

 1. Vul het aanvraagformulier in om de maandpremie te berekenen
 2. Vermenigvuldig de maandpremie x 12 maanden om de jaarpremie te zien
 3. Tel daar eenmalig € 10,- poliskosten bij op
 4. Maak dit bedrag over naar NL97RABO0332069176 t.n.v. OWM PetSecur onder vermelding van de naam van de nieuwe eigenaar
 5. Wij bevestigen de aanvraag door de polis naar je op te sturen

  • Je huisdier
  • Gezondheid
  • Pakket
  • Je gegevens
  • Overzicht

  Jouw e-mailadres

  Gegevens van je kat


  Is je kat een kruising of weet je het ras niet. Kies dan in het menu “Geen ras/kruising”.


  We schrijven katten in tot 7 jaar oud

  Dit chipnummer kun je vinden in het paspoort van je kat. Je mag het ook later aan ons doorgeven.