fbpx

Speciaal voor hondenfokkers

Ieder dier verdient de beste zorg vanaf het allereerste moment. Daarom zorg jij er ook voor dat jij jouw kittens of pups op een fijne manier overdraagt aan de nieuwe baasjes. Je legt uit wat voor voeding ze krijgen, waar je goed op moet letten en je regelt de administratieve afhandeling, maar het kan nóg beter! Uit ervaring weten we dat baasjes wel eens twijfelen of ze een verzekering voor hun dier moeten afsluiten. Wij weten dat dit wel een verstandige keuze is.

Er kunnen altijd situaties ontstaan waarbij de hulp van een dierenarts nodig is en dan wil je als baasje niet bezig zijn met de kosten. Op dat moment telt alleen de juiste zorg. Om de laatste twijfel voor een huisdierenverzekering weg te nemen weg te nemen, biedt PetSecur fokkers de mogelijkheid om de dieren voor het eerste jaar te verzekeren en de verzekering over te dragen aan de nieuwe baasjes.

Voordelen voor fokker

 • Pups verzekerd overdragen

Op deze manier voorkom je eventuele discussies en weet je dat jouw dieren ook bij hun nieuwe baasje de beste zorg krijgen.

 • Extra service

Met de verzekering zorg je ervoor dat je onderscheidend bent ten opzichte van andere fokkers die dat niet aanbieden. Je ontzorgt de baasjes met de vergelijking van diverse verzekeraars.

 • Provisie voor jou

Voor het aanbrengen van een nieuwe klant ontvang jij een fijne provisie.

Voordelen nieuwe baasjes

 • Eerste jaar verzekerd van goede zorg

Vanaf het moment dat de nieuwe baasjes de pup/kitten mee naar huis nemen is het dier gelijk voor het eerste jaar verzekerd bij PetSecur.

 • Controle door dierenarts

Om de dieren te verzekeren moeten ze voldoen aan een gezondheidscontrole door een dierenarts. Dus je weet als baasje zeker dat je dier al goed bekeken is.

 • Eerste gezondheidscheck inclusief preventieve zorg

We vergoeden ook preventieve zorg, zoals vaccinaties, ontwormingsmiddel en onvlooien bij een huisdierenverzekering.

Overdracht naar nieuwe baasjes

Het eerste jaar betaal jij als fokker zelf de factuur voor de verzekeringspremie, inclusief eenmalige poliskosten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze jaarpremie door te berekenen aan de nieuwe baasjes. Zoals bij alle verzekeringen gaat de dekking pas in zodra de volledige premie is voldaan. Zolang PetSecur de premie niet heeft ontvangen, is er geen dekking voor de pup.

 

Overzetten naar nieuwe baasje

Zodra het nieuwe baasje bekend is kan je de verzekering over laten schrijven. Dit moet uiterlijk plaats vinden op het moment van overdracht van de pup, dat is het moment waarop de pup officieel met het nieuwe baasje mee gaat.

Met het omzetten van de verzekering geef je de gegevens op van het van het nieuwe baasje. Op die manier weten we zeker dat het declaratieproces soepel verloopt en de uitkering van zorgkosten aan de juiste persoon gebeurt.

Stappenplan premie berekenen en aanvragen

 1. Vul het aanvraagformulier in om de maandpremie te berekenen
 2. Vermenigvuldig de maandpremie x 12 maanden om de jaarpremie te zien
 3. Tel daar eenmalig € 10,- poliskosten bij op
 4. Maak dit bedrag over naar NL97RABO0332069176 t.n.v. OWM PetSecur onder vermelding van de naam van de nieuwe eigenaar
 5. Wij bevestigen de aanvraag door de polis naar je op te sturen

  • Je huisdier
  • Gezondheid
  • Pakket
  • Je gegevens
  • Overzicht

  Jouw e-mailadres

  Gegevens van je hond


  Is je hond een kruising of weet je het ras niet. Kies dan in het menu “Geen ras/kruising”. Kies daarbij het gewicht van het dier als het volgroeid is.

  We schrijven honden in tot 7 jaar oud
  Dit chipnummer kun je vinden in het paspoort van je hond. Je mag het ook later aan ons doorgeven.