Tim’s en PetSecur

Samen met Tim’s Dierenwinkel zorgen wij dat jouw trouwe maatje niks tekort komt. Waar je bij PetSecur verzekerd bent van de beste zorg, zorgt Tim’s voor alles wat je nodig hebt om jouw huisdier goed te verzorgen en te vertroetelen. Daarom hebben we besloten de handen in een te slaan. Sluit nu je verzekering af met actiecode ‘TIMS23‘ en ontvang 5% korting op je maandpremie gedurende de eerste 12 maanden!

 

Verzeker nu met de beste voorwaarden!

  • De hoogste uitkering van Nederland
  • Snel verzekerd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Een gerust gevoel, dag in dag uit

Baasjes die jou zijn voorgegaan:

Katja van Kooy
Katja van Kooy
21/02/2023
Hele fijne dierenverzekering, proberen altijd zsm antwoord op je declaratie te geven.
Antwan Vierdag
Antwan Vierdag
21/02/2023
Hele goede verzekering af kunnen sluiten voor een eerlijke prijs. De hulp aan de telefoon is ook fijn. Declaratie duurde iets langer door een opgelopen achterstand maar verder prima. Heel netjes en goed te woord gestaan. Daardoor een goed gevoel bij de verzekering die we niet meer te vaak hopen nodig te hebben.
Judith Middelburg-van Duijn
Judith Middelburg-van Duijn
20/02/2023
Prima verzekering voor onze hond. Declaraties worden snel afgehandeld
Hannah Fisher
Hannah Fisher
20/02/2023
So convenient and easy to report claims everything is listed out and communicated perfectly! honestly saved us so much money since we got kittens and needed to get everything done for them....not cheap for a student thank god for insurance.
Esmee Hoek
Esmee Hoek
20/02/2023
Makkelijk en redelijk snel in afhandeling, ik was een dekking vergeten en die kon ik met terugwerkende kracht nog krijgen super fijn
Tom Koers
Tom Koers
16/02/2023
Goede verzekering die duidelijk is in wat er vergoed wordt en ook alles snel afhandelt. Ik raad iedereen deze verzekering aan.
Miranda FE
Miranda FE
16/02/2023
Service is snel en correct.