Wat is een huisdierenverzekering

U kiest bewust voor een hond of kat als huisdier. Kies ook voor rust en zekerheid van de juiste medische zorg voor als uw dier ziek wordt. Juist op cruciale momenten wilt u er zijn voor uw huisdier, ongeacht de kosten.

Bereken je premie

vrouw-hond-petsecur

Gelukkig kunnen dierenartsen gewonde en zieke dieren steeds vaker helpen. Er zijn enorme ontwikkelingen in de dierenzorg. Dit is heel goed nieuws.
De keerzijde is dat deze specialistische medische zorg ook steeds hogere kosten met zich meebrengt – waardoor de rekening van de dierenarts al snel hoog oploopt. Duizenden euro’s voor een behandeling is geen uitzondering. Een dierenarts is een hoogopgeleide specialist en medicijnen voor dieren zijn vaak net zo duur als voor mensen.

Toch maar iets eerder doen

Toch blijkt dat veel mensen bij de aanschaf van hun hond of kat deze overwegingen niet bewust maken. Tot hun hond is aangereden door een auto, hun kat een gebroken poot heeft, of met een ernstige ziekte te maken krijgt. En dat is juist niet het moment om over dit soort zaken na te denken. Verzeker uw dier daarom, het liefst al vanaf jonge leeftijd. Het geeft u en uw dier rust en zekerheid.